Olen sairaanhoitaja, jolle on kertynyt monipuolista työkokemusta sekä potilastyöstä että hallinnosta ja johtamisesta. Lisäksi olen suorittanut opintoja ammatillisen erikoistumisen, työelämäosaamisen ja julkisoikeuden alueilta. Tällä hetkellä työskentelen sairaanhoitajana yliopistosairaalan päivystysalueella ja yksikön vastaavana helmikuussa 2022 avautuvassa yksityisessä kehitysvammaisten ryhmäkodissa.

Minulla on laajaa kokemusta luottamushenkilönä toimimisesta ja poliittista osaamista niin kunta-, maakunta- kuin valtakunnan tasolta. Kunnallisia luottamustehtäviä olen hoitanut mm. niin lautakunnan puheenjohtajan roolissa kuin kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. 

Maakuntavaltuutettuna olen nyt toista kautta. Tällä kaudella olen maakuntavaltuustoryhmämme puheenjohtaja ja tämän myötä mukana myös Kokoomuksen Satakunnan piirin hallitustyössä.  

SataSoten johtoryhmän jäsenenä olen aktiivisesti seuraamassa myös valmistelutoimielimen eli VATE:n työskentelyä. Satasote valmistelee Satakunnan hyvinvointialuetta. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen siirretään kunnilta hyvinvointialueiden vastuulle. Väliaikainen valmistelutoimielin huolehtii niistä välttämättömistä voimaanpanolain mukaisista toimenpiteistä, jotka on tehtävä ennen vaaleilla valitun aluevaltuuston ja sen valitseman aluehallituksen toimikauden alkua. Aluevaltuuston ja aluehallituksen toimikausi alkaa maaliskuussa 2022. Välttämättömiä toimenpiteitä, joista väliaikaisen valmistelutoimielimen tulee huolehtia, ovat esimerkiksi hyvinvointialueen toiminnan ja hallinnon käynnistäminen. Valmisteltaviksi tulevat esimerkiksi ehdotukset hyvinvointialueen hallintosäännöstä, johtamisjärjestelmästä sekä tuotanto- ja yhteistyörakenteista. VATE:n poliittisena seurantaryhmänä toimii Satasoten johtoryhmä. 

”Kuuntelen – ajattelen – toimin.

Ihmisten tähden.” 

Luottamustehtävät: 

Huittisten kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja

SataSoten johtoryhmän jäsen

Maakuntavaltuuston jäsen (Satakunnan Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja) 

Kuntien takauskeskuksen valtuuskunnan varajäsen

Huittisten Kokoomus ry:n puheenjohtaja

Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsen